Ehkä vuosi 2022 on toivoa täynnä

Vuoden 2021 loppu ei mennyt ihan kuten olin suunnitellut. Kirjoitusintoni lamaantui, kun kävi selväksi, että joudun siirtämään haavettani vähintään puolella vuodella eteenpäin, todennäköisesti vuosia eteenpäin.

Minulla oli Viroon liittyvä juttu tekeillä /puolessa välissä, mikä olisi liittynyt ainakin Haapsaluun ja Narvaan, ehkä Tallinnaan, mutta se jäi monen syyn takia puoleen väliin. Enkä myöskään ole joulukuussa kirjoittanut loppuun juttua, missä olin kerännyt tilastoista dataa, miten ensimmäinen vuosi on mennyt. Se oli tarkoitus julkaista vuoden vaihteen tienoilla. Jos pakottaisin sormeni näppäimistölle, kyllähän valmista tulisi lähiaikoina. Kuitenkin joulukuussa ilmaantui tielleni ikävä este. Se on rasitusvamma kädessä, minkä takia en saisi rasittaa sitä hiirenkäytöllä ja pitkillä kirjoituksilla.

Olin myös elätellyt mielessäni, että saisin kommentteja kirjoituksiini, mutta vuoden mittaan huomasin sen olevan vaikea tehtävä. Yllätyin kuinka paljon tämä on vaikuttanut innostukseeni. Kuitenkin sen pitäisi kertoa minulle vain, että voisini parantaa tekstiä, sisältöä ja jotain, mikä tekee jutuista kommentoimisen arvoista. Näitä asioita voi parantaa ainoastaan kirjoittamalla, eikä jättää sitä, niin kuin nyt tein 😀

Tämän lyhyen postauksen tarkoitus oli siis kertoa, että missä mennään. Pidempää juttua ei ole tulossa, ennen kuin käsi antaa myöten, inspiroivaa matkasuunnitelmaa ei ole, kun vuosien päämäärä on kadonnut jonnekin hämärän tulevaisuuden tuolle puolen sekä loppuvuosi meni myös intoilessani valokuvausharrastukseni parissa. Keväällä valokuvausharrastus jatkuu, vaikka hieman olen pohtinut sen määrän vähentämistä, että muuhunkin riittäisi aika.

2 kommenttia artikkeliin ”Ehkä vuosi 2022 on toivoa täynnä

 1. Nimetön

  Kommentoinnin vähäisyyttä ei kannata säikähtää. Itse en ole yrityksistä huolimatta saanut blogissani tykkäystä tai kommentointia toimimaan ilman sisäänkirjautumista, vaikka asetuksissa on toisin määritelty. Tämä ainakin osaltaan vähentää saatujen reaktioiden määrää, kun monet eivät halua luoda profiilia WP:hen.

  Eli tsemppiä vaan kirjoittamiseen! Toivottavasti käsi on jo parempi! 😊

  Liked by 1 henkilö

  1. Oi, mikä ihana yllätys! ❤
   Kiitos!
   Mä siis olen testannut, että saan laitettua tänne kirjautumatta viestin jo heti alkuaikoina. (Tein sen eri koneella.) Mutta siis tosiaan, trendihän on, että blogit eivät enää kerää juurikaan kommentteja, eli omani ei ole sen suurempi poikkeus. Sitä vain miettii, että pitäisikö loppu muuttaa myös sellaiseksi, että ei esittäisi lainkaan kysymyksiä.

   Kädet ovat vielä kehoni jatkeena, vähän paremmat, mutta eivät parantuneet. Tosin, kun juuri kirjoitin seuraavaa tekstiä, ne eivät vihoitelleet ainakaan vielä kuin ehkä ihan vähän. Pikkuhiljaa paranemaan päin, mutta kestää ihan tuhottoman kauan, että en tiedä kauan enää pystyn suojelemaan niitä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s